Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λαμβάνει χώρα το παν-ουκρανικό συνέδριο των εθνικιστών του κόμματος National Corps, που είναι η πολιτική έκφραση των εθελοντών πολεμιστών του συντάγματος Azov και προέκυψε από τον Δεξιό Τομέα, από το μεγαλύτερο μέρος των εξεγερμένων εθνικιστών του Κιέβου.

Αυτή η Εθνικιστική εξέγερση ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2013 και τελείωσε τον Φεβρουάριο του 2014 με δεκάδες εθνικιστές νεκρούς από το τότε καθεστώς που στηριζόταν από τους ολιγάρχες.
Στο κέντρο του Κιέβου βρίσκεται ο μεγαλύτερος στεγασμένος χώρος, χωρητικότητας 7.000 θέσεων. Εκεί επέλεξε φέτος να κάνει το συνέδριό του το εθνικιστικό κόμμα NationalCorps, το οποίο και γέμισε ασφυκτικά.
Ο Γιώργος Δημητρούλιας ήταν και αυτήν την χρονιά επίσημος προσκεκλημένος, για να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου.
Απ’ έξω υπήρχε μια τεράστια ταμπέλα που έγραφε: NationalCorps, Δύναμη, που αλλάζει την Πατρίδα. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με τον ορισμό της νέας εκτελεστικής επιτροπής και την προβολή δύο ταινιών από την δράση του κόμματος, που πράγματι εντυπωσίασαν. Οι περίπου 7.000 σύνεδροι κρατούσαν πλακάτ στα εθνικά τους χρώματα με τις λέξεις: Δύναμη, Ευημερία, Τάξη και τα κράδαιναν ψηλά για να δείξουν ότι συμφωνούσαν! Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει, γιατί αν μη τι άλλο το 90% των συνέδρων ήταν γύρω στα τριάντα έτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *