Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο κείμενο  μια μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ήταν η δημιουργία animation ενός ιδιαιτέρως τιμητικού μουσικού κομματιού των κορυφαίων στη metal σκηνή Iron Maiden.Υπήρχε όμως ένα μεγάλο αρνητικό στο βίντεοκλιπ που “χτύπησε” πολύ άσχημα στα μάτια των Ελλήνων. Φυσικά, δεν έγινε εσκεμμένα αλλά από λάθος του δημιουργού, για αυτό και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να διορθώσει το λάθος αυτό, προς τιμήν του.

Το youtube κανάλι The Maiden Cartoons, δημοσίευσε ένα ακόμη animation video για την σειρά “The Tales Of The Iron Maiden” αυτή τη φορά παρουσιάζοντας την animation εκδοχή  για το τραγούδι “Still Life”. Μία ακόμη εξαιρετική δουλειά του Val Andrade, η οποία προς το τέλος παρουσίαζε μια … ευχάριστη έκπληξη!

 

 

Ενώ λοιπόν το animation clip του Still Life έχει τελειώσει, λίγο πριν το 6΄λεπτό (5:53) ο δημιουργός του επιθυμεί να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται μία ανακοίνωση σχετικά με το αντίστοιχο video για το τραγούδι Alexander The Great, στο οποίο ο δημιουργός παραδέχεται πως έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, χρησιμοποιώντας την λάθος σημαία – ως σημαία της Μακεδονίας !

Αποκαθιστά λοιπόν την πραγματικότητα, δείχνοντας σε όλους το λάθος του και παρουσιάζοντας τη σωστή σημαία, αναφέροντας στο τέλος πως είναι αδαής … ζητώντας συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες!

Παράλληλα, ευχαριστεί και τον Mr.Panos “Macedonia Is Greek” Voultsidis για την συμβολή του στην αποκατάσταση της ιστορικής πραγματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *