Στην Ελλάδα είναι γνώστο ότι ο λεγόμενος Εθνικιστικός-Πατριωτικός «χώρος» είναι περισσότερο λόγια και δυστυχώς λιγότερο πράξεις. Βέβαια υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, οπότε το μόνο δύσκολο και βασικό που απομένει, είναι να βρούνε μιμητές!

Το σημερινό σλόγκαν που πρέπει να γίνει πράξη είναι κάντο όπως οι Βίκινγκ!Συγκεκριμένα στην πρώην κομμουνιστική Πολωνία υπάρχει μια ομάδα-φορέας με την «τυχαία» ονομασία Βίκινγκ η οποία έχει σημαντικότατη δραστηριότητα στα τεκταινόμενα του Πανευρωπαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος-συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας (Προπάτρια-Εθνική Κοινωνική Δράση)-
Οι Βίκινγκ λοιπόν «εκμεταλλεύτηκαν» την «Εβδομάδα εθελοντικής ανάγνωσης» που έλαβε στη χώρα τους. Ουσιαστικά πας και διαβάζεις παραμύθια-βιβλία σε παιδάκια και όχι μόνο.
Ο Piotrek Sadowski ένας από τα βασικά μέλη της ομάδας, άδραξε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκε στα νέα του καθήκοντα. Συγκεκριμένα διάβασε στα παιδιά της Πατρίδας του, όχι για 62 φύλα, ή το πως ο πρίγκηπας βρήκε και αγάπησε τον πρίγκηπα της καρδιάς του, αλλά μύθους για την Πατρίδα και τη Φυλή της χώρας τους!

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε πως ο συναγωνιστής Piotrek Sadowski είναι πρωταθλητής Δυναμικού Τριάθλου(Powerlifting) και βέβαια Εθνικιστής στην Πράξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *