Οι μεταναστευτικές εισροές των τελευταίων ετών μπορούν να συγκριθούν με εποικισμό. Ήδη στην ενδοχώρα μεταφέρονται κατά χιλιάδες. Αφού τα νησιά μας βίωσαν τον οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό, αφού περιουσίες Ελλήνων καταστράφηκαν με μια υπουργική απόφαση, η αποσάθρωση της χώρας συνεχίζεται με τις ευλογίες της ΝΔ και στην ενδοχώρα.

Νοσοκομεία, στρατόπεδα και ξενοδοχεία επιτάσσονται. Αυτό φανερώνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βρισκόμαστε. Αν ρίξουμε μια ματιά στη συνθήκη του Μαρόκου που υπογράφτηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα, χωρίς καμία αντίδραση της ΝΔ, θα ανατριχιάσουμε. Η χώρα μας οφείλει να υποδεχτεί μετανάστες άνω των 30 εκατομμυρίων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της βουλής δήλωσε ευθαρσώς πως η Ελλάς γίνεται μια πολυπολιτισμική χώρα, φανερώνοντας την υποταγή του στα ξένα συμφέροντα. Σε λιγότερο από πενταετία θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής θα γίνουν αμέσως φανερά στην οικονομία και στην καθημερινότητά μας. Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι πολιτικό. Όταν θα δοθούν δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε ανθρώπους που ουδεμία βιολογική σχέση έχουν με την Ελλάδα. Όπως ακριβώς συνέβη στη Γαλλία και η πολιτική βούληση εκατομμυρίων Γάλλων που στηρίζουν αντιμεταναστευτικά κόμματα δεν εισακούγεται. Γιατί απλούστατα δεν μπορούν να ασκήσουν ούτε αυτοδιοικητική, ούτε εθνική εξουσία αφού πάντα στον δεύτερο γύρο συνασπίζονται ετερόκλητες δυνάμεις εναντίον τους.

Και το εθνικοπατριωτικό κίνημα τι κάνει; Πνέει τα λοίσθια μετά τις απανωτές ήττες; Είναι έρμαιο ορέξεων καρεκλοκένταυρων προσωπικοτήτων χάνοντας την ουσία και την επαφή με τον κόσμο; Σε μια αποικία χρέους που κατάντησαν τη χώρα μας, επιστέγασμα της καταστροφής είναι η διάλυση του εθνικού μας ιστού. Κάτι που κρατούσε συνοχή και ισορροπία στο εσωτερικό μας. Οφείλουμε να αναδειχθούμε ως η πρωτοπορία αυτής της δύσκολης μάχης. Γιατί όπως είχαν πει κάποιοι τραγουδοποιοί προφήτες «όλοι ζούμε δίχως την παραμικρή υποψία ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι, θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψεις τη συνωμοσία, θα είναι αργά όταν θα βρισκόμαστε στο Ξόδι».

Δημήτριος Μπουγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *