230117-xreosΦίλοι μου, συναγωνιστές μου, ακούστε την Ψυχή σας, ό,τι λέει αυτή να κάνετε, μην την αμφισβητήσετε ποτέ. Μην παρασυρθείτε από τον παραλογισμό και την ανηθικότητα της κάθε εποχής. Σειρήνες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε, όσο κι αν κάθε γενιά πιστεύει ότι εκείνη ζει τους έσχατους καιρούς.
Μην κρίνετε από την μάζα, μην περιμένετε επιβράβευση. Μοναδικός κριτής οι αγέννητοι απόγονοί σας. Μοναδικός οδηγός ,τα καλέσματα κι οι συμβουλές των προγόνων σας. Μοναδικός στόχος η συνέχιση του πεπρωμένου του Αίματος. Πολλοί θα ακολουθήσουν τα ίδια βήματά ,ακόμη κι όταν χαθεί αυτός ο κόσμος. Η παρακαταθήκη ιδεών του παρελθόντος, η υλοποίηση των αγώνων του Αύριο, αυτός ο Αγώνας μας!
Κτίσε το μέλλον των παιδιών μας, το παρόν δεν θα υπάρχει σε λίγο.
Ο ορίζοντας του μέλλοντος είναι τα θεμέλια του παρόντος. Μην αναζητάς εργάτες γιατί ποτέ δε θα το χτίσεις, μόνος πάλεψε να σκάψεις , όσο πιο βαθιά μπορείς , για να στηρίξεις το οικοδόμημά σου. Εκεί θα στεγάσεις το Πιστεύω σου, εκεί θα μεγαλώσεις την Οικογένειά σου, εκεί θα θαφτείς συντροφιά με τις Ιδέες σου. Μπορεί να μην έρθει κανείς να κατοικήσει εκεί που θα ‘σαι, μπορεί να έρθουν πολλοί. Εσύ θα έχεις πάντα μια Οικία να σε προστατεύει και να μεγαλώσει τα παιδιά σου με ασφάλεια και ιδανικά.
Φτιάξε το οίκημά σου χωρίς να περιμένεις τους άλλους να σε βοηθήσουν. Δημιούργησε το μέλλον χωρίς να προσμένεις επισκέπτες. Κάνε τον δικό σου Πυρήνα με τις αρχές και τις αξίες σου και όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Θα έχεις τη δική σου Ασφάλεια, τη δική σου Ιδέα και αν φτιάξεις γερά θεμέλια, θα το έχουν και τα παιδιά των παιδιών σου. Τότε θα σ ‘ ακολουθήσουν κι άλλοι… Αυτό είναι, σήμερα, το χρέος στη Φυλή.

Ευριπίδης Ρηγόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *