Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, πόσο μάλλον το ψέμα. Το ψέμα ή η μισή αλήθεια, δεν μπορούν να καλύπτονται συνεχώς. Έρχεται η ώρα που η αλήθεια λάμπει. Είναι η ώρα που η μεταπολίτευση δεν θέλει να έρθει. Η ώρα αυτή όμως θα έρθει. Η ώρα αυτή έρχεται!
Ποιος δεν βλέπει την κατάντια της χώρας αλλά και τον αδιάκοπα πολυτελή βίο των πολιτικών; Μια πτωχευμένη χώρα με πλούσιους πολιτικούς, είναι μια χώρα που οδεύει προς την έκρηξη, αυτό είναι νομοτελειακό. Μπορεί όλοι να απορούμε για το πως δεν έχει επέλθει η έκρηξη, αλλά κατά βάθος όλοι τη βλέπουμε να πλησιάζει.
Η μεταπολίτευση πνέει τα λοίσθια. Οι αριστεροί νόμιζαν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν η εισαγωγή στη νέα εποχή, στην εποχή του νεο-κομμουνισμού. Δεν έκρυψαν στιγμή την καθεστωτική φύση τους. Την πείνα τους για εξουσία. Αλλά και την λαχτάρα για τα πλούτη του καπιταλιστικού κόσμου, του οποίου ήταν και είναι αναπόσπαστο μέρος. Τώρα που οι μέρες τους τελειώνουν, οι αριστεροί δίνουν τα ρέστα τους. Δεν ήξεραν να διαχειριστούν την εκλογική τους νίκη, επομένως πως θα διαχειριστούν αυτά που τους έρχονται;
Μια ματιά να ρίξει ο στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος, για το ποιες ήταν οι κυνοβουλευτικές συνθέσεις στην αρχή της τετραετίας και ποιες είναι τώρα, θα καταλάβει ότι το δημοκρατικό ολιγαρχικό καθεστώς τρώει από την ήδη σάπια σάρκα του. Το ψέμα περί αριστεράς τελείωσε! Η προπαγάνδα που έχτιζαν από το 1973, γκρεμίστηκε σε λίγους μήνες. Το ίδιο δεν είχε καταφέρει και ο Μανιαδάκης; Είναι η μοίρα τους αυτή.
Το πεζοδρόμιο δεν αρκεί για την πολιτική. Πόσο μάλλον όταν πολιτική ασκούν οι αριστεροί και το πεζοδρόμιο έχει βαφτεί γαλανόλευκο. Εκεί δεν υπάρχουν λαϊκές διαδηλώσεις ή κινηματικά χαρακτηριστικά. Εκεί υπάρχει μόνο ένα σκάκι, ένα βρώμικο παιχνίδι. Οι αριστεροί ήξεραν καλά ότι στο σκάκι κερδίζεις με…ΜΑΤ! Οι γενικότητες όμως πρέπει να τελειώνουν.
Ως εθνικιστές, δεν έχουμε περιθώρια για πολιτικολογίες ή αδράνεια. Η ώρα είναι τώρα! Έχουμε υποχρέωση να αποτελειώσουμε την μεταπολιτευτική προπαγάνδα, να απελευθερώσουμε τη σκέψη των πολλών και να οδηγήσουμε εμείς πλέον τις εξελίξεις! Ναι, πρέπει στον εθνικισμό να σκεφτούμε την προοπτική της εξουσίας! Η εξουσία όμως μόνη της δεν φτάνει. Χρειάζεται και η επικράτηση.

Εμείς ξέρουμε ότι η μαχητικότητα δεν βρίσκεται στη στείρα αντίδραση. Είμαστε εμείς, που ξέρουμε την αλήθεια και τον δρόμο, που οδηγεί σε αυτή. Είμαστε αυτοί που δεν θα αρνηθούμε την ευθύνη. Είμαστε αυτοί, που μας φοβούνται και καλά κάνουν!

Μιχάλης Τάντης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *