Επιτέλους, καιρός ήταν γιατί πολύ αργήσαμε, μέχρι τώρα όλοι οι κινηματογραφικοί ήρωες που μαζί τους μεγαλώσαμε μεταλλάχτηκαν, άλλοι άλλαξαν χρώμα, άλλοι άλλαξαν φύλο και άλλοι απλά δεν έχουν καθόλου φύλο. Τώρα ήρθε, μοιραία, και η σειρά του Τζαίημς Μποντ, του θρυλικού 007, τον οποίο θα υποδύεται γυναίκα. Αυτή θα είναι σύμφωνα με την Daily Mail και την New York Post, η Lashana Lynch που θα ενσαρκώνει μία μυστική πράκτορα της αγγλικής MI6, η οποία έχει την κωδική ονομασία «007», που την κληρονόμησε μετά την αποχώρηση του Τζαίημς Μποντ από την ενεργό δράση, είναι γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της ως την πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Maria Rambeau στο «Captain Marvel».

Όπως σε όλες του τις ταινίες ο θρυλικός πράκτορας προσπαθεί να την κατακτήσει ερωτικά όταν συνεργάζονταν αλλά κανένα από τα κόλπα που χρησιμοποιεί δεν πιάνει γιατί η νεαρά πράκτορας είναι πανέξυπνη. Τώρα τι να συμπεράνουμε ότι οι προηγούμενες στις ταινίες υποδύονταν τις χαζές ή ότι η αποχή από τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα είναι στις προτεραιότητες της Νέας Τάξης;
Το σενάριο έχει ως εξής: Στην αρχή της ταινίας ο Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει διακοπές στην Τζαμάικα. Αυτόόμως θα λήξει όταν ένας πράκτορας της CIA κάνει την εμφάνισή του και ζητάει τη βοήθειά του σχετικά με τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, που θα οδηγήσει τον 007 στον δρόμο ενός μυστηριώδους κακοποιού, που χρησιμοποιεί επικίνδυνη και νέα τεχνολογία.
Η παραγωγή έκανε διακοπή στα γυρίσματα της ταινίας όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε, ίσως λόγω τραυματισμού, ίσως λόγω αλλαγής ο Κρεγκ πρέπει να αποσυρθεί και βρέθηκε η ευκαιρία να τον αλλάξουμε με γυναίκα, έπεσε και ο θρυλικός πράκτορας που με τις κινηματογραφικές του περιπέτειες μεγαλώσαμε της πολιτικής ορθότητας. Τουλάχιστον ας μείνουμε όσο γίνεται ικανοποιημένοι αφού η νέα πράκτορας είναι γυναίκα, γυναίκα όμως, καταλαβαίνετε.

Άρης Μαρτέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *