Οι πρόσφατες επιθέσεις στην Χανάου της Γερμανίας αποτελούν για μια ακόμη φορά την δικαιολογία του συστήματος για να εξαπολύσει εκ νέου ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του πανευρωπαϊκού πατριωτικού κινήματος το οποίο γιγαντώνεται και για να ενσπείρει στις συνειδήσεις των πολιτών τον φόβο και τις ενοχές, αλλά και την ανοχή απέναντι στην μαζική παράνομη μετανάστευση και την αλλοτρίωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση τρομοκρατίας των πολιτών. Είναι σαφές ότι οι ένοπλες επιθέσεις στην Έσση της Γερμανίας διαπράχθηκαν από έναν διαταραγμένο εγκέφαλο, από ένα άρρωστο άνθρωπο που – για λόγους που οι επιστήμονες πρέπει να εξετάσουν- κατέστη επικίνδυνος για τους συνανθρώπους του. Σκότωσε ακόμα και την ίδια του την μητέρα. Παρά την σαφήνεια της εγκληματικής ενέργειας και παρότι τα κίνητρα μένουν ακόμα μη ξεκαθαρισμένα, τα παγκόσμια ΜΜΕ άρχισαν να μιλούν πάλι για «φαντάσματα του παρελθόντος» και για «ακροδεξιά τρομοκρατία», την στιγμή που η Ευρώπη ακόμα θρηνεί τα δεκάδες θύματα του ισλαμικού εξτρεμισμού που έχουν ξεκάθαρα εκφρασμένο πολιτικό- τρομοκρατικό πρόσημο.

Παρότι η τελευταία επίθεση του 43χρονου Γερμανού δεν έχει καμιά σχέση με την άσκηση πολιτικής, με την έκφραση πολιτικών προτάσεων και την υπόδειξη λύσεων επί υπαρκτών κοινωνικών προβλημάτων, οι δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο βάλθηκαν να ερευνούν «ενδείξεις» ακροδεξιάς εμπλοκής του δολοφόνου και να επιχειρούν να συσχετίσουν την πολιτική άποψη της αντίθεσης στην παράνομη μετανάστευση, με την τρομοκρατία. Οι πολίτες είναι κυριολεκτικά ανυπεράσπιστοι μπροστά σε αυτή την μεθόδευση.

Την ίδια ώρα που ο ισλαμικός εξτρεμισμός μαίνεται εναντίον των ευρωπαϊκών αξιών, τον δηλητήριο του φόβου και της ενοχοποίησης διοχετεύεται απέναντι σε όποιον έχει διαφορετική άποψη. Δεν είναι ίσως τυχαία η τελευταία εξέλιξη στις εκλογές στην Θουριγγία με το πρόσφατο γεγονός. Δεν είναι τυχαίες οι αλλεπάλληλες επιθέσεις προς το AfD και η ποινικοποίηση σε όλο κι μεγαλύτερο βαθμό του πολιτικού αγώνα.

Χρέος των εθνικιστών και των πατριωτών είναι η συνέχιση της άσκησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων και η σύννομη δραστηριοποίηση προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι που αγκαλιάζονται από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *