Ο Γιώργος Καρλαύτης κατέκτησε και το δεύτερο πρωτάθλημα του NFL με τους Kansas Chiefs στο μεγαλύτερο αθλητικό σόου των ΗΠΑ, το Super Bowl, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Γιώργος Καρλαύτης μετά τον αγώνα πανηγύρισε με την οικογένειά του και με την ελληνική σημαία στους ώμους του. Μάλιστα, μίλησε στην ΕΡΤ για την μεγάλη του επιτυχία και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν επαγγελματία αθλητή. Μεγαλώνοντας νόμιζα ότι θα είμαι ο επόμενος Διαμαντίδης», ανέφερε ο πρωταθλητής που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας για τον πανηγυρισμό με την ελληνική σημαία είπε: «Ήθελα να δείξω ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Να δείξω περισσότερο την υπερηφάνεια μου που είμαι από την Ελλάδα και για την πατρίδα μου».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι τομείς που σκέφτεται να επενδύσει ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος. Είμαι 22 χρονών ακόμα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φιλανθρωπικά. Οπότε ασχολούμαι με αυτά. Με διάφορα ιδρύματα και διαφορετικούς σκοπούς εδώ στο Kansas City και θέλω να επεκταθούμε και περισσότερο στην Ελλάδα. Θέλω να κάνω camps και διάφορα για τη νεολαία, τα μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερό μου πάθος εκτός του αμερικανικού ποδοσφαίρου και της οικογένειάς μου και της θρησκείας θα έλεγα ότι ήταν τα φιλανθρωπικά».

Όπως λέει στα σχέδια του είναι κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, με τη μελλοντική του σύζυγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *