Την περασμένη Παρασκευή, το ρουμάνικο VICE στο Βουκουρέστι δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη από δύο εθνικιστές, τον Paul Hitter, ακτιβιστή κατά των εμβολιασμών και τον Calin Mărincuş, πρώην αθλητή του kickboxing και νυν διαχειριστή της σελίδας του Facebook «Όχι στον εξισλαμισμό της Ρουμανίας».

Οι δύο τους κατάφεραν να μπουν στο κτίριο λέγοντας στον ρεσεψιονίστ ότι βρισκόταν εκεί για μια συνάντηση με τον διευθυντή του VICE, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Μόλις μπήκαν μέσα, ο Mărincuş κατηγόρησε το προσωπικό του σταθμού για τα όσα προβάλει ενώ ο Hitter τραβούσε βίντεο.

Στη συνέχεια, ο Mărincuş είπε ότι βρισκόταν, εκεί για να βρει τον Ovidiu Tiţă, αρθρογράφο του VICE Romania ο οποίος του είχε πάρει συνέντευξη πέρυσι τον Ιούλιο, επειδή συμμετείχε σε αντιδιαδήλωση εναντίον του πρώτου event του Gay Pride στην Κλουζ-Ναπόκα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας. Στη συνέντευξη αυτή, ο Mărincuş αποκάλυψε ότι –κατά τη γνώμη του– «η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια», είναι μια «απόκλιση» και μια «επιλογή».

«Είστε ένα μάτσο τσιράκια των προοδευτικών», είπε ο Mărincuş φεύγοντας… «Ντροπή σας. Δεν εκπροσωπείτε τη νεολαία της Ρουμανίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *