Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση από τον τραγουδιστή των Placebo Μπράιαν Μόλκο γιατί σε συναυλία στο Τορίνο τον Ιούλιο την είχε αποκαλέσει «φασίστρια και ρατσίστρια».

Ο αμφιλεγόμενος Βρετανός τραγουδιστής είχε καταφερθεί κατά της πρωθυπουργού από τη σκηνή του φεστιβάλ Sonic Park, με το πλήθος να επιδοκιμάζει. Για την υπόθεση είχαν παρέμβει και η ιταλική Δικαιοσύνη που άρχισε έρευνα. Η πρωθυπουργός δεν έχει αντιδράσει στο ζήτημα, ανέφερε το BBC.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που καταθέτει μηνύσεις πέρυσι είχε καταθέσει μήνυση κατά του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο γι όσα είχε πει εναντίον της σε σχέση με το μεταναστευτικό.

«Ήθελα να κάνω τους ομοφοβικούς να θέλουν να με γαμ…»
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο frontman των Placebo, Brian Molko συζήτησε το παρελθόν του με την παρενδυσία, ντυνόταν με γυναικεία ρούχα: Η πρόθεσή μου δεν ήταν ακριβώς να σοκάρω. Χρησιμοποίησα την παρενδυσία περισσότερο σαν μια πολιτική πράξη. Προσπαθούσαμε να έρθουμε σε σύγκρουση με τον ομοφοβισμό που υπήρχε στη μουσική σκηνή. Αυτό που βασικά με ενδιέφερε ήταν να κάνω τον οποιοδήποτε ένοιωθε έστω και λίγο ομοφοβικός να με κοιτάξει και να νοιώσει ηδονή. Ήθελα να κάνω τους ομοφοβικούς να θέλουν να με γαμ… πριν σκεφτούν πως το όνομά μου είναι Brian. Μετά την πρώτη παρόρμηση ήθελα να τους βάλω σε ουσιαστική διαδικασία σκέψης πάνω στη ρευστότητα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας».

Άγνωστο αν τώρα εμφανίζεται με μουστάκι και χωρίς να φοράει τακούνια εκφράζει την ίδια επιθυμία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *