170717-actionΤον προηγούμενo μήνα (και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου), περί τους 1.000 ακτιβιστές του κινήματος Identitarian πραγματοποίησαν επίδειξη δύναμης στη γερμανική πρωτεύουσα με το σύνθημα «Για το μέλλον της Ευρώπης»  δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα προς την πατριωτική νεολαία στην περιοχή Wedding. Το Wedding είναι μια περιοχή όπου το ποσοστό των αλλοδαπών και των ατόμων με μεταναστευτικό υπόβαθρο είναι σχεδόν 84,5%. Αυτή είναι η πραγματοποίηση της μεγάλης αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών  η οποία προωθείται από την Κυβέρνηση, αλλά γίνεται όλο και πιο ορατή. Οι περισσότερες από τις διαμαρτυρίες αφορούσαν ακριβώς τους μετανάστες.

Οι διοργανωτές θεωρούν την πορεία επιτυχή. Αν και η αστυνομία δεν σταμάτησε τους αποκλεισμούς στο δρόμο της διαδήλωσης των αριστερών εξτρεμιστών, οι τελευταίοι απέτυχαν τελικά.
Το Κίνημα της Ταυτότητας είναι αποφασισμένο να συνεχίσει να διεκδικεί το δικαίωμα στην γη και την ταυτότητα, παντού όπου η μεγάλη αντικατάσταση των λαών και ο εξισλαμισμός έχουν ήδη προχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *